Adverteren

Draag jij de haven een warm hart toe? Verbind jouw naam dan aan Onze Haven!

Onze Haven is hét magazine over de (Rotterdamse) haven. Het is een magazine dat volledig in het teken staat van de haven en de mensen die er werken. Boordevol verhalen, interessante columns, interviews en prachtige beelden van aanpakkers, doeners en denkers. Kortom: verhalen die het verdienen te worden verteld!

De eerste tien edities van Onze Haven zijn een feit en inmiddels wordt er hard gewerkt aan de elfde editie. Daarmee kunnen wij vol trots zeggen dat het gelukt is om een prachtige havenglossy neer te leggen waarmee de haven het podium krijgt dat zij verdient!

Adverteren in Onze Haven
Als adverteerder is het mogelijk om jouw naam te verbinden aan Onze Haven. Per editie stellen wij een beperkt aantal pagina’s beschikbaar voor advertenties, om te voorkomen dat Onze Haven een ‘reclameblad’ wordt: het draait immers om al die mooie havenverhalen! Ook hebben wij in iedere editie ruimte gecreëerd voor twee advertorials.

Onze Haven zal in 2020, net als voorgaande jaren, in totaal drie keer verschijnen.

Wil je meer informatie ontvangen over de advertentiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@onzehaven.nl of bel naar: +31 (0)10 – 245 33 33!